Resultat - Restaurant Oslo Sentrum
Velkommen til Statholdergaarden. Bent Stiansen og kjøkkensjef Torbjørn Forster komponerer en spennende 6 retters gourmetmeny med innlagte overraskelser. Menyen varierer etter årstidene og vi setter vår ære i å bruke norske råvarer når de er på sitt beste. Bent Stiansen og hans team har drevet Statholdergaarden frem til å bli en av Oslos og Norges beste restauranter.
Mathallen Oslo er en arena for unike smaksopplevelser med det beste av norsk og internasjonal mat, mennesker og atmosfære, og et samlingspunkt for mattradisjoner og mattrender. Et handelssted basert på kjærlighet og respekt for råvarer, med dedikerte, stolte og serviceorienterte medarbeidere. Med et vareutvalg basert på unike råvarer og spennende konsepter. Mathallen har en rekke spesialutsalg og... Les mer
Dovre Restaurant AS
- Åpent nå
- 11.00 - 23.00 i dag
En tradisjonell restaurant med spennende smaker Dovrehallen er en av få “brune” restauranter i Oslo som serverer hjemmelaget mat. Vi har spesialisert oss på god mat laget fra bunn med fyldige og spennende smaker. Dovrehallen er et sted hvor folk samles for å nyte god mat og slappe av i godt selskap. Våre kokker kan kunsten med å kombinere forskjellige smaker slik at du får en fantastisk matopplev... Les mer
Vulkan er en liten by i byen der øst møter vest mellom Grünerløkka og St. Hanshaugen. Området er en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, Oslos første mathall, serveringssteder, boliger, kontorer og butikker, samt lokaler for konserter, dans og idrett.
Vi bruker en spennende variasjon av råvarer som følger sesongene, samtidig går vi ikke av veien for å utfordre smaken med et krydder eller en ingrediens fra andre deler av verden. Ofte er det sånn at kvaliteten på det ene blir tydeligere i møte med noe helt annet. Vi ønsker deg en stor matopplevelse og en god stund hos oss!
Vi har latt oss inspirere av de danske koldjumfruene, hos oss finner du hovedsakelig smørbrød, men også Skipperburger, hele dagen frokosten Egg&Bacon & dagens suppe, alltid vegetarisk - dagens variant varierer. På drikkekartet vil du finne mye deilig norsk øl, juicer fra lokale produsenter og ikke minst Norges største akevittmeny. Akevitten er Norges nasjonalbrennevin og vi er stolte av å kunne t... Les mer
Et litt annerledes konsept rundt vilt. Helt Vilt. Nyt de beste råvare fra skog og fjell med god drikke og utsikt over Akerselva. Vår hovedfokus er vilt, på menyen finnes blant annet viltburgere med 100 % rent viltkjøtt av elg, hjort, og villsvin med spennende toppinger, tradisjonell mat som finnbiff og eksklusive retter som elg indrefilet og annet eksotiske vilt. I tillegg til vilt har vi alltid ... Les mer