Resultat - Fisk
Welcome to Edomae. We offer a traditional Japanese sushi dining experience consisting of a seasonal set of menu focused on EDO (Tokyo) MAE (style) traditions at your home. Our Chef with 14 years of experience in Japanese cuisine, Authorised by AJSA “All Japan Sushi Association” in 2016, will be leading the Edomae. Sharing his experience and great passion towards Sushi, he creates the omakase “Lea... Les mer
Velkommen til en hyggelig handel i Clemenskvartalet i Bjørvika! Her finner du Meny, Vinmonopolet, Apotek1, restaurant Lut/Laget og The Riot trenings- og behandlingssenter. Kvartalet rommer også PWC Experience Center og Bispevika P-hus med 60 parkeringsplasser i kjelleretasjen. Meny - Vinmonopolet - Lut/Laget - Apotek1 - Bispevika P-hus - The Riot Privat Club – PWC Experience Center.
Vi startet restauranten i 1998 og grunnleggeren er Mohammad Asad som har drevet Tandoori Hut i alle år. Hans visjon var å starte en restaurant med god pakistansk mat i nærheten, full av stemning og opplevelser. Inspirasjonen kommer fra byen Lahore der Mohammad vokse opp. Lahore er kjent for å være «matbyen» i Pakistan. Der blir middagen spist med venner eller familie i store porsjoner, hvor man i... Les mer
På Ambassaden skaper vi kulinariske opplevelser du vil lengte tilbake til. Matopplevelsen skal være et høydepunkt i alle typer arrangementer på huset. Vi har lagt mye omtanke i å komponere menyer og matkonsept med smaker fra alle verdenshjørner, i et lekent møte mellom klassisk og moderne. Gode smaksopplevelser skal gjelde for alle, derfor er vi opptatt av å tilrettelegge for ulike allergier og d... Les mer
Mathallen Oslo er en arena for unike smaksopplevelser med det beste av norsk og internasjonal mat, mennesker og atmosfære, og et samlingspunkt for mattradisjoner og mattrender. Et handelssted basert på kjærlighet og respekt for råvarer, med dedikerte, stolte og serviceorienterte medarbeidere. Med et vareutvalg basert på unike råvarer og spennende konsepter. Mathallen har en rekke spesialutsalg og... Les mer
Larsen Restaurant AS
- Åpent nå
- 12.00 - 01.00 i dag
På Majorstuen ligger Larsen, et trivelig sted hvor du kan sette deg ned og stenge verden ute. Larsen åpnet i 1951 og hadde selskapslokalet, Blåsalen, i andre etasje frem til 1982. På den tiden var restauranten et kjendissted med ski-eliten og andre kjendiser som gjester. I tillegg var bedriften stor på catering. I dag er det kun lokale i første etasje, men mesteparten av interiøret er bevart for ... Les mer
Vi åpnet Istanbul kebab i 2004. Her får du prøvd beste Tyrkiske maten i Oslo. Vi er den eneste Tyrkiske restauranten i Oslo som har nasjonalitetstittel! Her prøver vi å levere i kvaliteten og smaken på maten som skal tilsvare det som er i Tyrkia. Vi server flotte utvalg av forskjellige tyrkiske retter. Flere nasjonalitets kokker fra Tyrkia med mesterbrev og lang arbeidserfaring. Alle rettene blir... Les mer
Nyt spennende streetfood fra ni matboder i en avslappet atmosfære. Vi garanterer at du finner noe du elsker å spise her. I Village Bar kan du finne et rikelig tilbud av diverse drikke som passer god til det varierte tilbudet av streetfood-retter. Vi holder åpent fra lunsj til sent på kvelden hver dag.
Frøya-laksen oppdrettes i havet utenfor øya Frøya helt vest i Trøndelag. Her legges grunnlaget for den unike kvaliteten. Frøya er produsert av fersk norsk laks oppdrettet og foredlet av vårt søsterselskap Salmar AS. Frøyalaksen oppdrettes i havet utenfor øya Frøya på Trøndelagskysten, hvor grunnlaget for den unike kvaliteten legges. I dette området har Golfstrømmen i årtusener skapt sterke strømm... Les mer
Bento betyr matboks. Tradisjonelt inneholder en bento ris, kjøtt/fisk, samt grønnsaker som siderett. Dette gir et næringsrikt og fullverdig måltid Go'Bento har plukket ut de mest velkjente rettene fra det øst asiatiske kjøkkenet med vår egen vri. Alle retter serveres med tilhørende sauser og dipper. Vi presenterer en sunn versjon av fast food som kan nytes i restauranten eller hjemme. Hjertelig v... Les mer
Eksotisk mat til det norske folk Mehfel Restaurant ble åpnet i Kvadraturen i Oslo i 2004. Siden den gang har vi servert tradisjonell indisk mat til mange av Oslos sultne ganer. Vår filosofi Vi ønsker å dele vår lidenskap for indisk mat med det norske folk. Vår filosofi er å by på en intim og unik atmosfære, og skape en fargerik og spennende matopplevelse for våre gjester. Når du som gjest forlat... Les mer
Vulkan er en liten by i byen der øst møter vest mellom Grünerløkka og St. Hanshaugen. Området er en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, Oslos første mathall, serveringssteder, boliger, kontorer og butikker, samt lokaler for konserter, dans og idrett.