Resultat - Restaurant Oslo
På Ambassaden skaper vi kulinariske opplevelser du vil lengte tilbake til. Matopplevelsen skal være et høydepunkt i alle typer arrangementer på huset. Vi har lagt mye omtanke i å komponere menyer og matkonsept med smaker fra alle verdenshjørner, i et lekent møte mellom klassisk og moderne. Gode smaksopplevelser skal gjelde for alle, derfor er vi opptatt av å tilrettelegge for ulike allergier og d... Les mer
Vi startet restauranten i 1998 og grunnleggeren er Mohammad Asad som har drevet Tandoori Hut i alle år. Hans visjon var å starte en restaurant med god pakistansk mat i nærheten, full av stemning og opplevelser. Inspirasjonen kommer fra byen Lahore der Mohammad vokse opp. Lahore er kjent for å være «matbyen» i Pakistan. Der blir middagen spist med venner eller familie i store porsjoner, hvor man i... Les mer
Velkommen til Statholdergaarden. Bent Stiansen og kjøkkensjef Torbjørn Forster komponerer en spennende 6 retters gourmetmeny med innlagte overraskelser. Menyen varierer etter årstidene og vi setter vår ære i å bruke norske råvarer når de er på sitt beste. Bent Stiansen og hans team har drevet Statholdergaarden frem til å bli en av Oslos og Norges beste restauranter.
Mathallen Oslo er en arena for unike smaksopplevelser med det beste av norsk og internasjonal mat, mennesker og atmosfære, og et samlingspunkt for mattradisjoner og mattrender. Et handelssted basert på kjærlighet og respekt for råvarer, med dedikerte, stolte og serviceorienterte medarbeidere. Med et vareutvalg basert på unike råvarer og spennende konsepter. Mathallen har en rekke spesialutsalg og... Les mer
Dovre Restaurant AS
- Stengt nå
- 11.00 - 23.00 i dag
En tradisjonell restaurant med spennende smaker Dovrehallen er en av få “brune” restauranter i Oslo som serverer hjemmelaget mat. Vi har spesialisert oss på god mat laget fra bunn med fyldige og spennende smaker. Dovrehallen er et sted hvor folk samles for å nyte god mat og slappe av i godt selskap. Våre kokker kan kunsten med å kombinere forskjellige smaker slik at du får en fantastisk matopplev... Les mer
Vi har latt oss inspirere av de danske koldjumfruene, hos oss finner du hovedsakelig smørbrød, men også Skipperburger, hele dagen frokosten Egg&Bacon & dagens suppe, alltid vegetarisk - dagens variant varierer. På drikkekartet vil du finne mye deilig norsk øl, juicer fra lokale produsenter og ikke minst Norges største akevittmeny. Akevitten er Norges nasjonalbrennevin og vi er stolte av å kunne t... Les mer
Vi bruker en spennende variasjon av råvarer som følger sesongene, samtidig går vi ikke av veien for å utfordre smaken med et krydder eller en ingrediens fra andre deler av verden. Ofte er det sånn at kvaliteten på det ene blir tydeligere i møte med noe helt annet. Vi ønsker deg en stor matopplevelse og en god stund hos oss!
Et litt annerledes konsept rundt vilt. Helt Vilt. Nyt de beste råvare fra skog og fjell med god drikke og utsikt over Akerselva. Vår hovedfokus er vilt, på menyen finnes blant annet viltburgere med 100 % rent viltkjøtt av elg, hjort, og villsvin med spennende toppinger, tradisjonell mat som finnbiff og eksklusive retter som elg indrefilet og annet eksotiske vilt. I tillegg til vilt har vi alltid ... Les mer
Vulkan er en liten by i byen der øst møter vest mellom Grünerløkka og St. Hanshaugen. Området er en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, Oslos første mathall, serveringssteder, boliger, kontorer og butikker, samt lokaler for konserter, dans og idrett.
Nyt spennende streetfood fra ni matboder i en avslappet atmosfære. Vi garanterer at du finner noe du elsker å spise her. I Village Bar kan du finne et rikelig tilbud av diverse drikke som passer god til det varierte tilbudet av streetfood-retter. Vi holder åpent fra lunsj til sent på kvelden hver dag.
Balkansk restaurant og kafé i Oslo med tradisjonelle retter fra Adriaterhavet.
Larsen Restaurant AS
- Stengt nå
- 12.00 - 01.00 i dag
På Majorstuen ligger Larsen, et trivelig sted hvor du kan sette deg ned og stenge verden ute. Larsen åpnet i 1951 og hadde selskapslokalet, Blåsalen, i andre etasje frem til 1982. På den tiden var restauranten et kjendissted med ski-eliten og andre kjendiser som gjester. I tillegg var bedriften stor på catering. I dag er det kun lokale i første etasje, men mesteparten av interiøret er bevart for ... Les mer