Helt Vilt
- Åpent nå
- Åpent 11.00-21.00 i dag
Tirsdag | 11.00 - 21.00 |
---|---|
Onsdag | 11.00 - 21.00 |
Torsdag | 11.00 - 21.00 |
Fredag | 11.00 - 22.00 |
Lørdag | 11.00 - 22.00 |
Søndag | 11.00 - 20.00 |
E-post | post@heltviltoslo.no |
---|---|
Reservasjon | booking.gastroplanner.no |
Et litt annerledes konsept rundt vilt. Helt Vilt. Nyt de beste råvare fra skog og fjell med god drikke og utsikt over Akerselva. Vår hovedfokus er vilt, på menyen finnes blant annet viltburgere med 100 % rent viltkjøtt av elg, hjort, og villsvin med spennende toppinger, tradisjonell mat som finnbiff og eksklusive retter som elg indrefilet og annet eksotiske vilt. I tillegg til vilt har vi alltid noen vegetar alternativer og retter som ikke er laget av viltkjøtt. Vi bruker for det meste lokale råvarer, elg og hjort kommer fra Halvorsrud Gårds og Viltslakteri, reinsdyrkjøttet kommer fra Finnmark, og lam er frittgående på Gålåfjellet i Gudbrandsdalen fra Rønn Gård. Alt på menyen er laget fra bunnen av av våre dyktige kokker, de fleste av rettene tilberedes over åpen ild på vår Robata flame grill. Vi har et håndplukket utvalg av gode viner, øl, akevitt, mjød og andre spennende norske drinker som komplementerer opplevelsen i Helt Vilt. Vi har mulighet til å ta imot selskaper
Logg inn til 1881 Min side
LukkLogg inn til for å få tilgang til denne tjenesten.
Som registrert bruker av 1881 Min side kan du også endre eller legge til opplysninger om deg selv og overvåke salg av eiendommer på tjenesten Eiendomspriser.no.