Hopp til søk

Resultat - Varmmat julemeny

Solheim Kjøtt AS er et av Bergens eldste firma inne kjøttbransjen og ble etablert i 1936. Virksomhetens kjerne var, den gang som nå, ferskvarer og egenproduksjon av pølser, pålegg, spekemat og pinnekjøtt. Virksomheten ligger lokalisert i Solheimsgaten 25. Her har vi godkjente lokaler for produksjon av alle typer kjøtt og pølser, samt en ferskvarebutikk med et stort cateringkjøkken.

I 2002 startet vi i Foodoccasion med å tilby catering til små og store arrangementer, både for private kunder og bedrifter. At våre kunder får oppfylt sine ønsker og blir tilfredse er vår høyeste prioritet. Vi skreddersyr alle arrangementer etter dine unike behov. Maten vi leverer er tilberedt med flid og kvalitet av sesongens beste råvarer. De velsmakende middagene gjennomføres profesjonelt, og ... Les mer

Golfparken Catering og Selskapslokaler tilbyr førsteklasses catering og unike selskapslokaler i naturskjønne omgivelser. Med fokus på kvalitet, lokale råvarer, og tilpassede menyer skaper de en perfekt ramme for både private og bedriftsarrangementer. Enten du planlegger bryllup, firmafest, eller andre markeringer, sørger Golfparken Catering for en minneverdig opplevelse med god mat og profesjonel... Les mer

CATERING Med fokus på kvalitet og god service. Ønsker vi å tilby våre gjester smakfull mat som hovedsakelig baserer seg på ferske, økologiske og kortreiste råvarer. Råvarene er fra våre lokale og nøye utvalgte produsenter og leverandører. Våre menyer dekker de fleste behov, alt fra det klassiske til det mer spennende og utradisjonelle.

Vi er to engasjerte og fagkyndige kokker med mange års erfaring fra blant annet Statholdergaarden, De Fem Stuer, Lysebu, Cafe Rust og Cafe Con Bar! Vi elsker det vi gjør, og syns det er fantastisk å drive for oss selv. Dette gjør at vi gir litt mer av oss selv ettersom det for det første er meget personlig, samtidig som vi er avhengig av god kvalitet og fornøyde kunder for å kunne beholde drift... Les mer