Resultat - Sushi
Welcome to Edomae. We offer a traditional Japanese sushi dining experience consisting of a seasonal set of menu focused on EDO (Tokyo) MAE (style) traditions at your home. Our Chef with 14 years of experience in Japanese cuisine, Authorised by AJSA “All Japan Sushi Association” in 2016, will be leading the Edomae. Sharing his experience and great passion towards Sushi, he creates the omakase “Lea... Les mer
Veitvet Senter og kulturhus skal være en fast møteplass i hverdagen – et åpent hus for alle i nærmiljøet. Vi åpnet allerede i 1958 og var det største kjøpesenteret i nord-Europa. Visjonen var å skape en storstue for nærmiljløet med en rekke ulike tilbud og aktiviteter. I dag drives senteret videre i samme ånd. Her finnes blant annet treningssenter, Norges største bowlinghall med 26 baner og ulik... Les mer
Essens Catering har kjøkken på Bygdøy i Oslo. Herfra leverer vi høykvalitets catering-menyer til arrangementer i hele Stor-Oslo og omegn. Vi leverer tapas og selskapsmenyer, lunsj og overtidsmat, fingermat, sushi, julemat, grillmat og deilige delikatesser og gleder oss til å servere dem til nettopp dine gjester. Ta kontakt på tlf 22552555 eller post@essenscatering.no så setter vi sammen ett godt ... Les mer
Bento betyr matboks. Tradisjonelt inneholder en bento ris, kjøtt/fisk, samt grønnsaker som siderett. Dette gir et næringsrikt og fullverdig måltid Go'Bento har plukket ut de mest velkjente rettene fra det øst asiatiske kjøkkenet med vår egen vri. Alle retter serveres med tilhørende sauser og dipper. Vi presenterer en sunn versjon av fast food som kan nytes i restauranten eller hjemme. Hjertelig v... Les mer
Vulkan er en liten by i byen der øst møter vest mellom Grünerløkka og St. Hanshaugen. Området er en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, Oslos første mathall, serveringssteder, boliger, kontorer og butikker, samt lokaler for konserter, dans og idrett.
Frøya-laksen oppdrettes i havet utenfor øya Frøya helt vest i Trøndelag. Her legges grunnlaget for den unike kvaliteten. Frøya er produsert av fersk norsk laks oppdrettet og foredlet av vårt søsterselskap Salmar AS. Frøyalaksen oppdrettes i havet utenfor øya Frøya på Trøndelagskysten, hvor grunnlaget for den unike kvaliteten legges. I dette området har Golfstrømmen i årtusener skapt sterke strømm... Les mer