Resultat - Sjokoladekaker
I 129 år har Baker Brun vært en stolt baker av gode brød og boller til bergenserne, – og det skal vi fortsette med – i 100 år til! Vårt hovedbakeri i Bergen er ett av landets mest velrenommerte bakeri. Her produseres et stort utvalg av ferske baker- og konditorvarer, i tillegg til en omfattende produksjon av frosne deigemner.
- Bakeri
- Konditori
- Pizzeria
- Kafe
- Matbestilling
Plaza kafe og spiseri er ein samlingsstad for alle. Her kan du sitte ned å ha ein hyggelig prat med venner over ein kopp kaffe og ferske bakevarer. Me kan tilby varme og kalde lunsjretter og middag. Ynskjer du ta med middagen heim eller skal du feire noko og ynskjer catering? Me hjelper deg!
Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på gjennom å selge våre gode produkter. Det er alltid trygt når dugnadsgruppene har både kreditt og returrett. Velkommen til oss!
Bella Nybakt driver på Åkrehamn med Café, conditori og catering. Vi selger smørbrød, kaker og bakst.
Dugnaden.no, har som formål å tilby produkter som bidrar til inntekter for lag/foreninger, skoleklasser og andre frivillige. Samtidig skal selve dugnaden være enkel å gjennomføre for dere. Produktene våre holder svært høy kvalitet og er produsert hos kjente merkevare leverandører. Det gir trygghet, både for dugnadsselgerne og forbruker.
Bakerhjørnet - kafé og bakeriutsalg i Sandnes. Bakerhjørnet åpnet sine dører første gang i 2001 og over 22 år senere har vi fremdeles dagsferske bakverk mandag til lørdag. På Bakerhjørnet får man alt man ønsker seg av boller, brød, rundstykker og horn - samt nesten alle typer kaker, marsipan og sjokoladekake. Ferske brødvarer. Smørbrød til alle anledninger. Fersk brødvarer til påsmurt lunsj er og... Les mer
Magne og Bera Granum etablerte GRANUM BAKERI AS 3. juni 1991 i Storgata 126 på Lillehammer. Målet var en liten mann/kone-bedrift, men kundemassen økte raskt, og vi måtte ansatte en konditorlærling og to butikkmedarbeidere. I november 1993 flyttet vi bedriften til Storgata 112, der vi fortsatt er. Her ligger både bakeriet, administrasjonen og et bakeriutsalg med konditori. Vi åpner kl. 07.00 og ... Les mer