Resultat - Nan
Vi startet restauranten i 1998 og grunnleggeren er Mohammad Asad som har drevet Tandoori Hut i alle år. Hans visjon var å starte en restaurant med god pakistansk mat i nærheten, full av stemning og opplevelser. Inspirasjonen kommer fra byen Lahore der Mohammad vokse opp. Lahore er kjent for å være «matbyen» i Pakistan. Der blir middagen spist med venner eller familie i store porsjoner, hvor man i... Les mer
Zaika Restaurant, beliggende i det pulserende hjertet av Hillevåg, Stavanger, tilbyr ikke bare en autentisk indisk matopplevelse, men også bekvemmeligheten av gratis parkering. Dette gjør det enkelt for gjester å nyte en bekymringsfri middag med de rike smakene av India, omgitt av den varme norske gjestfriheten.
Bakerhjørnet - kafé og bakeriutsalg i Sandnes. Bakerhjørnet åpnet sine dører første gang i 2001 og over 22 år senere har vi fremdeles dagsferske bakverk mandag til lørdag. På Bakerhjørnet får man alt man ønsker seg av boller, brød, rundstykker og horn - samt nesten alle typer kaker, marsipan og sjokoladekake. Ferske brødvarer. Smørbrød til alle anledninger. Fersk brødvarer til påsmurt lunsj er og... Les mer
Kongsberg Baker’n er et lokalt bakeri med håndverkstradisjoner og produkter av høy kvalitet. Vi produserer det meste av bakervarer til utsalg og på bestilling. Du finner oss i Quben på Nymoens Torg, midt i Kongsberg sentrum.
Eksotisk mat til det norske folk Mehfel Restaurant ble åpnet i Kvadraturen i Oslo i 2004. Siden den gang har vi servert tradisjonell indisk mat til mange av Oslos sultne ganer. Vår filosofi Vi ønsker å dele vår lidenskap for indisk mat med det norske folk. Vår filosofi er å by på en intim og unik atmosfære, og skape en fargerik og spennende matopplevelse for våre gjester. Når du som gjest forlat... Les mer