Resultat - Lokalmat
Vi har rom for ethvert behov. Bergstadens Hotel er et tradisjonsrikt hotell med en unik plassering – midt i hjertet av Røros. Hotellet vårt oppleves som et personlig hotell, og vi er særlig gode på gjesteopplevelser.
- Bistro
- Catering
- Restauranter
- Pizzeria
- Hamburger
Et litt annerledes konsept rundt vilt. Helt Vilt. Nyt de beste råvare fra skog og fjell med god drikke og utsikt over Akerselva. Vår hovedfokus er vilt, på menyen finnes blant annet viltburgere med 100 % rent viltkjøtt av elg, hjort, og villsvin med spennende toppinger, tradisjonell mat som finnbiff og eksklusive retter som elg indrefilet og annet eksotiske vilt. I tillegg til vilt har vi alltid ... Les mer
DalPro AS er en vekstbedrift beliggende i Hitra og Frøya kommuner. Vi har ca 45 deltakere og 20 ordinært ansatte. I tillegg til dette har vi 20 deltakere pr jobbklubb og 160 personer på Kompetansepluss-opplæring . Hovedavdelingen ligger i Hammerstaddalen på Hitra. Her har vi spennende arenaer for deltakerne med gård med hjorteoppdrett, villsauhold og vedproduksjon, gårdsmat, sommervedlikehold og ... Les mer
Idunns Mathus leverer det meste innen bakervarer og selskapsmat. Vi administrerer også utleie av Tokeblikk Selskapslokale. Ta kontakt for ledige datoer.
Bestill catering, snitter og selskapsmat direkte på nettsiden vår. Catering i Bergen. Tjenester: Catering, Konfirmasjon, Overtidsmat. Over 20års erfaring. Vi har lang erfaring med levering av mat til både store og små selskap. Bestill direkte på siden.
Biografen Cafe. Catering / Cafe / Selskapslokaler Lokal mat hvor og når du trenger det.
Storestølen Fjellretreat( 1956) er nydelig beliggende midt i Skarvheimen 1013 m.o.h. ved Fv 50 mellom Hol – Aurland. Fjellstua befinner seg midt mellom Oslo og Bergen ved Hellingskarvet nasjonalpark, og er et utmerket sted å samle gjester fra både øst og vest! Storestølen Fjellretreat eies og drives av terapeut Anne Gørild og coach Tore Holtskog.
Columbi Farms er et innovativt landsbruksselskap som skal produsere mat på nye og mer effektive måter. Vi skal ta næring fra fiskevannn og bruke det som gjødsel for å produsere planter innendørs. På den måten kan vi lage nye og bedre produkter, hele året - samtidig som vi tar vare på naturen.