Hopp til søk

Resultat - Kylling

Vi startet restauranten i 1998 og grunnleggeren er Mohammad Asad som har drevet Tandoori Hut i alle år. Hans visjon var å starte en restaurant med god pakistansk mat i nærheten, full av stemning og opplevelser. Inspirasjonen kommer fra byen Lahore der Mohammad vokse opp. Lahore er kjent for å være «matbyen» i Pakistan. Der blir middagen spist med venner eller familie i store porsjoner, hvor man i... Les mer

På Majorstuen ligger Larsen, et trivelig sted hvor du kan sette deg ned og stenge verden ute. Larsen åpnet i 1951 og hadde selskapslokalet, Blåsalen, i andre etasje frem til 1982. På den tiden var restauranten et kjendissted med ski-eliten og andre kjendiser som gjester. I tillegg var bedriften stor på catering. I dag er det kun lokale i første etasje, men mesteparten av interiøret er bevart for ... Les mer

MatPrat er Opplysningskontoret for egg og kjøtt, og drifter også Opplysningskontoret for brød og korn. På vegne av den norske bonden markedsfører vi produktkategorien norsk egg og kjøtt, og forteller om hvordan norsk matproduksjon foregår. Vi formidler ernæringskunnskap, råvarekunnskap og matlagingskompetanse hos norske forbrukere. Vi vil hjelpe norske forbrukere til å lage god mat hjemme på kjøk... Les mer

100% ekte kjøtt + varmt brød + spesiallaget saus + de ferskeste grønnsakene = Kebab Kompaniet

Eksotisk mat til det norske folk Mehfel Restaurant ble åpnet i Kvadraturen i Oslo i 2004. Siden den gang har vi servert tradisjonell indisk mat til mange av Oslos sultne ganer. Vår filosofi Vi ønsker å dele vår lidenskap for indisk mat med det norske folk. Vår filosofi er å by på en intim og unik atmosfære, og skape en fargerik og spennende matopplevelse for våre gjester. Når du som gjest forlat... Les mer