Resultat - Kjoett
Kvalitetshval fra Norskehavet er en råvare i verdensklasse, garantert mørt, smakfullt og helsebringende. For å oppnå en rik smak og saftig konsistens blir kjøttet lagt på kjøl for møring etter fangst. Etter minimum 3 uker på kjøl blir kjøttet satt i produksjon. Kjøttet blir sortert og videre pakket og solgt ferskt eller frossent i dagligvare og HoReCa. Kvalitetshval fra Norskehavet er fangstet v... Les mer
Hole Kjøtt startet opp i Kongensgate i Ålesund 7. november 1991. Vi var spente på mottagelsen, men kundene viste oss tillit fra første dag. Grunnet mange gode kunder vokste vi etterhvert ut av lokalene, og i 1997 flyttet vi til ny moderne butikk og produksjonslokaler i Keiser Wilhelmsgt. Kundene fulgte etter, og nye kom til. Hole kjøtt er i konstant utvikling, og med dyktige medarbeidere og mange... Les mer