Resultat - Indrefilet
Solheim Kjøtt AS er et av Bergens eldste firma inne kjøttbransjen og ble etablert i 1936. Virksomhetens kjerne var, den gang som nå, ferskvarer og egenproduksjon av pølser, pålegg, spekemat og pinnekjøtt. Virksomheten ligger lokalisert i Solheimsgaten 25. Her har vi godkjente lokaler for produksjon av alle typer kjøtt og pølser, samt en ferskvarebutikk med et stort cateringkjøkken.
Larsen Restaurant AS
- Stengt nå
- 12.00 - 01.00 i dag
På Majorstuen ligger Larsen, et trivelig sted hvor du kan sette deg ned og stenge verden ute. Larsen åpnet i 1951 og hadde selskapslokalet, Blåsalen, i andre etasje frem til 1982. På den tiden var restauranten et kjendissted med ski-eliten og andre kjendiser som gjester. I tillegg var bedriften stor på catering. I dag er det kun lokale i første etasje, men mesteparten av interiøret er bevart for ... Les mer
Et litt annerledes konsept rundt vilt. Helt Vilt. Nyt de beste råvare fra skog og fjell med god drikke og utsikt over Akerselva. Vår hovedfokus er vilt, på menyen finnes blant annet viltburgere med 100 % rent viltkjøtt av elg, hjort, og villsvin med spennende toppinger, tradisjonell mat som finnbiff og eksklusive retter som elg indrefilet og annet eksotiske vilt. I tillegg til vilt har vi alltid ... Les mer
En over 300 år gammel ærverdig og historisk gård som har lang tradisjon med salg av kjøtt og andre kvalitetsprodukter. Vi driver med jordbær, frilandsgris, bjørkeved og juletrær. Send oss gjerne en melding eller ring oss eller bestill direkte i lenken: https://www.borgestadgard.no/bestilling
Kvalitetshval fra Norskehavet er en råvare i verdensklasse, garantert mørt, smakfullt og helsebringende. For å oppnå en rik smak og saftig konsistens blir kjøttet lagt på kjøl for møring etter fangst. Etter minimum 3 uker på kjøl blir kjøttet satt i produksjon. Kjøttet blir sortert og videre pakket og solgt ferskt eller frossent i dagligvare og HoReCa. Kvalitetshval fra Norskehavet er fangstet v... Les mer