Resultat - Gryteretter
Haugetun Folkehøyskole leier ut lokaler til ulike arrangement som kurs og konferanser, bryllup, konfirmasjoner, leiropphold, helgekurs, osv. Her leverer vi mat i den utstrekning og i det prisnivået våre kunder ønsker.
Vi ble grunnlagt i 1930 og er 95 år i år. Vi holder til på Varner Arena og kan tilby alt av catering tjenester til store og små arrangementer. Vi har også flotte moderne lokaler til konferanser med alt av nytt og moderne utstyr. I tillegg har vi nydelige Tveiter gård til alle typer eventer.
Solheim Kjøtt AS er et av Bergens eldste firma inne kjøttbransjen og ble etablert i 1936. Virksomhetens kjerne var, den gang som nå, ferskvarer og egenproduksjon av pølser, pålegg, spekemat og pinnekjøtt. Virksomheten ligger lokalisert i Solheimsgaten 25. Her har vi godkjente lokaler for produksjon av alle typer kjøtt og pølser, samt en ferskvarebutikk med et stort cateringkjøkken.
Bestill catering, snitter og selskapsmat direkte på nettsiden vår. Catering i Bergen. Tjenester: Catering, Konfirmasjon, Overtidsmat. Over 20års erfaring. Vi har lang erfaring med levering av mat til både store og små selskap. Bestill direkte på siden.
Her serveres det deilig husmannskost som både metter og varmer! Dette steder er perfekt når dere skal spise med hele familien, både de eldste og de yngste, eller hvis du vil introdusere kolleger fra utlandet for norsk tradisjonsmat. På Lura Turistheim har de lagd husmannskost og tradisjonsmat helt siden 1949! Halvfabrikata? Kommer ikke inn forbi dørene våre. Hvitvin til fisken eller øl og dram ti... Les mer
Safari Engros AS er en del av Servicegrossistene AS som består av 14 selvstendige grossister fra hele landet. Vi leverer varer til alle segmenter innen storhusholdningsmarkedet. Vårt brede sortiment inneholder alt fra frukt og grønnsaker, tørrvarer, kjølevarer, frysevarer, meieriprodukter, mineralvann, alkoholholdig drikke og non-food. Nærhet til markedet, service og vårt brede sortiment gjør det... Les mer
CATERING Med fokus på kvalitet og god service. Ønsker vi å tilby våre gjester smakfull mat som hovedsakelig baserer seg på ferske, økologiske og kortreiste råvarer. Råvarene er fra våre lokale og nøye utvalgte produsenter og leverandører. Våre menyer dekker de fleste behov, alt fra det klassiske til det mer spennende og utradisjonelle.