Hopp til søk

Resultat - Entrecote

Solheim Kjøtt AS er et av Bergens eldste firma inne kjøttbransjen og ble etablert i 1936. Virksomhetens kjerne var, den gang som nå, ferskvarer og egenproduksjon av pølser, pålegg, spekemat og pinnekjøtt. Virksomheten ligger lokalisert i Solheimsgaten 25. Her har vi godkjente lokaler for produksjon av alle typer kjøtt og pølser, samt en ferskvarebutikk med et stort cateringkjøkken.

På Majorstuen ligger Larsen, et trivelig sted hvor du kan sette deg ned og stenge verden ute. Larsen åpnet i 1951 og hadde selskapslokalet, Blåsalen, i andre etasje frem til 1982. På den tiden var restauranten et kjendissted med ski-eliten og andre kjendiser som gjester. I tillegg var bedriften stor på catering. I dag er det kun lokale i første etasje, men mesteparten av interiøret er bevart for ... Les mer

Yris ligg mellom fjell og fjord i Olden sentrum. I bygget har det vært drevet kafe og pensjonat i over 50 år, men sidan første halvdel av 80-tallet kun som serveringssted. Vi overtok lokala og drifta i 1990. I 1993 ble det bygget pub i kjelleren. I 2005 ble kafe og kjøkken renovert, og vi startet en avdeling med merkevarer innen smykker, klokker og gave artikler. Seinere har vi utvidet med vesker... Les mer