Resultat - Entrecote
Solheim Kjøtt AS er et av Bergens eldste firma inne kjøttbransjen og ble etablert i 1936. Virksomhetens kjerne var, den gang som nå, ferskvarer og egenproduksjon av pølser, pålegg, spekemat og pinnekjøtt. Virksomheten ligger lokalisert i Solheimsgaten 25. Her har vi godkjente lokaler for produksjon av alle typer kjøtt og pølser, samt en ferskvarebutikk med et stort cateringkjøkken.
Larsen Restaurant AS
- Stengt nå
- 12.00 - 01.00 i dag
På Majorstuen ligger Larsen, et trivelig sted hvor du kan sette deg ned og stenge verden ute. Larsen åpnet i 1951 og hadde selskapslokalet, Blåsalen, i andre etasje frem til 1982. På den tiden var restauranten et kjendissted med ski-eliten og andre kjendiser som gjester. I tillegg var bedriften stor på catering. I dag er det kun lokale i første etasje, men mesteparten av interiøret er bevart for ... Les mer
Yris ligg mellom fjell og fjord i Olden sentrum. I bygget har det vært drevet kafe og pensjonat i over 50 år, men sidan første halvdel av 80-tallet kun som serveringssted. Vi overtok lokala og drifta i 1990. I 1993 ble det bygget pub i kjelleren. I 2005 ble kafe og kjøkken renovert, og vi startet en avdeling med merkevarer innen smykker, klokker og gave artikler. Seinere har vi utvidet med vesker... Les mer